Workshops

Workshops

Er is een grote verscheidenheid aan workhops tijdens het CvA in Emmen. In samenwerking met WILDLANDS worden er meerdere workshops aangeboden. Zo is er een zeeleeuwen training, een olifanten training en is er een ‘meet and greet’ met de giraffen. Ook kan er gekozen worden voor een rondleiding achter de schermen van WILDLANDS of het Atlas Theater.

Daarnaast zijn er tal van trainingen voor de persoonlijke ontwikkeling voor zowel privé als zakelijk. Ook behoort een bezoek aan unieke bedrijven in de regio tot de mogelijkheden.

Gelukkig in het Buitenland

Zie je internationale kansen? Wat komt hier allemaal bij kijken? De oprichter van de Carbagerun Bram Eigenraam weet hier alles van en zal je tijdens deze workshop meenemen in zijn internationale zakelijke reis.

Bedrijvenbezoek Repak

Repak is gespecialiseerd in het dieptrek verpakken. Hans Fehrmann neemt je mee in het complete proces van begin tot eind!

Bedrijvenbezoek Drenthe Growers

Drenthe Growers BV is een komkommer kwekerij met een oppervlakte van 12,5 ha. Het bedrijf is gevestigd in Erica in de provincie Drenthe. Het bedrijf produceert +/- 24 miljoen komkommers per jaar.

Bedrijfsbezoek Drentea

Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. Vanuit efficiency en duurzaamheid kijken ze naar de inzet van machines, middelen en mensen.

Gelukkig met je organisatie

Er zijn nog veel organisaties die geen antwoord kunnen geven op de vraag waarom ze doen wat ze doen. Deze werksessie biedt je inzicht in de theorie en doe je ervaring op met het toepassen ervan. Je verdiept je met behulp van een praktische insteek.

Gelukkig in Wildlands!

We zijn de hele dag te gast in het meest innovatieve belevingspark van Europa, en misschien wel van de wereld. Wildlands is een park waarin educatie en entertainment gecombineerd zijn tot edutainment. Directeur Frankwin van Beers verteld hierover.

Gelukkig als een olifant

De olifantenkudde in Emmen behoort tot de grootste van Europa. Hoe houd je deze intelligente dieren gelukkig in gevangenschap? Speciaal voor JCI heeft Wildlands een workshop ontwikkeld waarbij 15 leden de kans krijgen om een dagdeel te oefenen met olifanten!

Expeditie Zeeleeuwen

Meet and greet met de zeeleeuwen met aansluitend een rondleiding door een deel van Wildlands.

Yoga ME-Factory

Door bewust en met aandacht te bewegen en te ademen, stil te staan bij de effecten ervan, zul je op een verantwoorde, dynamische wijze kunnen bouwen aan lichamelijke en mentale kracht, flexibiliteit en evenwicht.

Anna Heijker, Powerboost Pitchen

In deze powerboost gaan we in op hoe je jezelf het beste kunt pitchen en hoe je je het beste kunt voorbereiden op een pitchsessie!

Eten op gevoel

Interactieve workshop "Eten op gevoel" waarin je een paar simpele regels leert waar op te letten betreffende voeding en hoe te leren om te vertrouwen op je lichaam en hoe je op gevoel kan eten.

Gelukkig in een andere realiteit

Bruikbare Virtual Reality is er eindelijk! Het verbeterd zich nog elke dag. Kom de nieuwste producten uitproberen. Tijdens de workshop zullen zowel de entertainment als de commerciële kant van Virtual Reality worden belicht. Kom en ontdek hoe dit ook voor jou toepasbaar kan zijn.

Gelukkig van kunst

Toyisme, een wereldwijd bekend kunstenaars collectief uit Emmen. Bij deze stroming zijn tientallen kunstenaars uit allerlei landen betrokken. Hele gebouwen zijn omgevormd tot kunst. Laat je bij deze workshop inspireren door één van de oprichters van Toyisme!

Gelukkig in de high tech industrie

Tejin Aramid is het bedrijf dat met hoogwaardige technologie Twaron produceert. Een onmisbaar component bij de fabricage van vele producten. Denk hierbij aan Formule 1 autobanden, kogelwerende vesten, satellieten en zeilen. Maak gebruik van de unieke kans om bij dit zeer gesloten bedrijf een kijkje achter de schermen te mogen nemen. Een geweldige rondleiding bij een wereldweid opererend bedrijf/

Gelukkig in het Buitenland

Zie je internationale kansen? Wat komt hier allemaal bij kijken? De oprichter van de Carbagerun Bram Eigenraam weet hier alles van en zal je tijdens deze workshop meenemen in zijn internationale zakelijke reis.

Bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid met veel parkeermogelijkheden.

Bekijk bereikbaarheid

Workshops

Inspirerende workshops met het thema "Gelukkig in Emmen"

Bekijk workshops

Accomodaties

Hotels in een inspirerende omgeving, voor ieder wat wils.

Bekijk accomodaties

Programma

Een gevarieerd programma bomvol leuke items.

Bekijk programma

Website ontwikkeling: